Kort nieuws

Wijkrestaurant De Ontmoeting

Hoogvliet - Een keer een avondje niet koken en wijkgenoten ontmoeten onder het genot van een lekkere maaltijd, dat kan bij restaurant de Onmoeting in Rhoon-Portland. De vriendelijke gastvrouwen heten iedereen harte welkom in restaurant de Ontmoeting op donderdag 12 september in Rhoon-Portland. Voor € 10,00 wordt het volgende menu geserveerd: Champignonsoep met mini broodje en boter, runderstoofschotel, aardappelpuree en rode kool en griesmeelpudding met bosbessensaus. De maaltijd wordt afgesloten met een kopje koffie of thee. Restaurant de Ontmoeting opent haar deuren om 17.30 uur. Om 18.00 uur wordt het voorgerecht uitgeserveerd. Aanmelden voor dinsdag 10 september is verplicht en kan bij Stichting Welzijn Albrandswaard via 010-5018322. Adres: Wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41, 3162 WK in Rhoon.

Spirituele avond

Hoogvliet- Op donderdagavond 5 september zal Marianne van Peelen van 19.30 tot 22.00 uur bij ontmoetingscentrum Madelief een avond verzorgen met helderziende waarnemingen. Het wordt een apart maar ontzettend mooie avond. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden een email sturen naar kitty@jcdragonshearteurope.nl of bellen naar 010-4169486. Huis Madelief, Bovensim 148, Zalmplaat Hoogvliet.

Collectanten gezocht

Hoogvliet - Doe mee tijdens de collecteweek van 29 september tot en met 5 oktober. De medewerkers en vrijwilligers van de Dierenbescherming zetten zich elke dag opnieuw in om dieren te redden, op te vangen en te beschermen. Ze doen dit met liefde, maar kunnen dit alleen blijven doen met de steun van leden, donateurs en gulle gevers. In de week van 29 september tot en met 5 oktober vraagt de organisatie opnieuw om steun tijdens de jaarlijkse collecteweek. Geef je op als collectant en loop tijdens de collecteweek mee. De collecte is een hele belangrijke bron van inkomsten voor de Dierenbescherming. Hoe meer collectanten op pad gaan, hoe groter de opbrengst voor de hulp aan dieren in nood. Dat bedrag wordt besteed aan het beschermen, redden en opvangen van dieren. Opgeven via www.dierenbescherming.nl/collecte.

Meer berichten