Met een VR konden bezoekers via een 360 graden film dwars door de raffinaderij heen kijken.
Met een VR konden bezoekers via een 360 graden film dwars door de raffinaderij heen kijken.

Ruim 300 buren bezoeken Shell Pernis

Interessante gesprekken en rondleidingen op de informatiemarkt van Shell Pernis tijdens de Wereldhavendagen. De markt op het parkeerterrein van Shell Pernis werd op zaterdag 7 september door ruim 300 mensen bezocht. Er kon ook per bus een kijkje worden genomen achter de schermen van de raffinaderij.

Pernis - Bezoekers konden onder meer het werk van de Shell Pernis-brandweer zien. Ook gaven medewerkers van de technische werkplaats een inkijkje in hun baan. Kinderen (en volwassenen) vermaakten zich met een VR bril waarmee ze via een 360 graden film dwars door de raffinaderij heen konden kijken. Ook konden ze zoutwaterauto's in elkaar zetten, om vervolgens op een racebaan de wedstrijd met elkaar aan te gaan. "Al met al een geslaagde dag", zegt Christien Nowee van Shell Pernis. "Voor ons is een goede relatie met de buren heel belangrijk. Met onze roadshow 'Shell on Tour' trekken we dan ook langs verschillende evenementen in de omgeving. Om nader kennis te maken, te praten en te luisteren."

Ook een roadshow van Shell Pernis bijwonen? Houd Twitter en de website van Shell Pernis (www.shell.com/pernis) in de gaten.

Meer berichten