100 jaar bestaat de Rhoonse muziekvereniging Volharding in oktober dit jaar. Ze vertellen hierover tijdens het Verhalenhuis dat 19 september plaatsvindt in de Buytenhof vanaf 18.30 uur
100 jaar bestaat de Rhoonse muziekvereniging Volharding in oktober dit jaar. Ze vertellen hierover tijdens het Verhalenhuis dat 19 september plaatsvindt in de Buytenhof vanaf 18.30 uur (Foto: Volharding)

In het Verhalenhuis: jubilerende Volharding

Albrandswaard - Na de zomerstop gaat het Verhalenhuis weer van start. Op 19 september komt muziekvereniging Volharding vertellen over het 100-jarig jubileum van deze Rhoonse vereniging; geschiedenis in woord en beeld. Wat een mijlpaal. Komt u ook naar de Buytenhof om 18.30 uur om te genieten van een maaltijd en dit boeiende verhaal? Wel even een kaartje kopen á € 20,= via https://verhalenhuisalbrandswaard.nl/winkel/. Op 17 oktober komt een zakenrelatie van Simon den Toom van Wijnhuis Rhoon vertellen over wijn/spijs combinaties. Er wordt dan wijn geproefd. Simon sponsort de wijn die tijdens Het Verhalenhuis wordt geschonken. Op 21 november is het de beurt aan Jan Jongerius van RTV Albrandswaard. Hij vertelt over het verleden, heden en toekomst van deze lokale radio- en tv-zender. Op 23 januari 2020 komt Joop van der Hor, o.a. bekend als ambassadeur van Villa Joep, vertellen over zijn boek over de oorlog. De maaltijd bestaat uit een hoofd- en nagerecht en koffie/thee. Eerste glas wijn wordt gesponsord door Wijnhuis Rhoon, overige drankjes voor eigen rekening.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden