Kort nieuws

Alzheimer Café Hoogvliet

Hoogvliet - Op maandagavond 16 september is er om 19.30 uur weer een Alzheimer Café in de Meeuwenhof. "Dit keer sluiten we aan bij het thema van Wereld Alzheimer Dag, namelijk Samen bewegen. U kent vast de presentaties van professor Erik Scherder op televisie. Waarom is bewegen zo belangrijk voor mensen met dementie? Het is niet alleen goed voor lijf en leden, maar zeker ook voor het brein. Het Alzheimer Café Hoogvliet wordt gehouden op iedere derde maandagavond van de maand in de Koerzaal van Meeuwenhof/Breede Vliet, Alverstraat 141, 3192 TN in Hoogvliet. Aanvang 19.30 uur. Deelname aan deze avond is gratis. Meer informatie is op te vragen via telefoonnummer 010-5017500.

Snuffelmarkt

Rhoon - Op 21 september wordt er in de Maranathakerk aan de Kleidijk 2 in Rhoon een gezellige markt gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur met tal van activiteiten.. Eén van de pijlers van de Snuffelmarkt is natuurlijk de Snuffelloods met verkoop van een grote hoeveelheid tweedehands spullen. Daarnaast kunnen de lezers en/of verzamelaars van boeken, CD's en DVD's zich uitleven bij de boekenstal. En niet te vergeten het Rad van avontuur draait de hele dag met leuke prijzen. Er is gebak en er zijn poffertjes en een koffiekraam. Er zijn bloemen, planten en spelletjes voor kinderen.

WhatsApp en PC inloop

Albrandswaard - Acht op de tien senioren met een smartphone delen hun leukste foto's met familie en vrienden via WhatsApp , zo blijkt uit onderzoek van SeniorWeb. 'Gebruikt u WhatsApp optimaal? Weet u op welke wijze u WhatsApp moet instellen op uw Smartphone/iPhone? Indien er vragen hierover zijn of problemen, kom dan naar ons inloopspreekuur, in wijkcentrum Portland elke donderdagochtend van 9.30 – 12.00 uur en in Poortugaal, in wijkcentrum De Boekenstal, elke maandagochtend van 9.30 – 12.00 uur. Op het inloopspreekuur kunnen vragen en problemen ter sprake worden gebracht over laptops , PC's, tabletten en smartphones? Er zijn wel kosten aan verbonden, deze bedragen € 1,00 per uur. Meer informatie: www.welzijnalbrandswaard.nl.'

Meer berichten