Wedstrijdfoto Rijnmond Hoogvliet Sport - Stellendam. Foto: Sven Tilleman
Wedstrijdfoto Rijnmond Hoogvliet Sport - Stellendam. Foto: Sven Tilleman

Rijnmond Hoogvliet Sport bekert verder!

Rijnmond Hoogvliet Sport is erin geslaagd ook zijn 3e bekerwedstrijd te winnen. In een slordige wedstrijd werd met een minimaal verschil gewonnen van Stellendam.

Hoogvliet - Na een kwartier spelen soleerde Lyshon Leona langs 2 man en gaf een prima pass op Lorenzo Kranenburg. Kranenburg, die met 7 goals een uitstekende voorbereiding kent, vond het net: 1-0.  Drie minuten later was Stellendam dichtbij de gelijkmaker, maar de kans werd voor open doel naast geschoven.
In de tweede helft ging het spel op en neer. Rijnmond had het betere van het spel en trachtte meerdere malen het Stellendamse doel te vinden. Op doelpogingen van Birnie, Liefden en Snijders had doelman Wesley de Jongh elke keer een uitstekend antwoord. Door deze reddingen hield Stellendam de hoop op een stuntje. Met enkele counters zorgden de Stellendamse voorhoede voor licht gevaar, maar tot doelpunten heeft dat niet meer geleid. De goed leidende scheidsrechter Durgunsu hield in een sportieve wedstrijd de kaarten op zak.

Rijnmond Hoogvliet Sport: Giovanni Boom, Romeo Rommy ('62 Biggy Lake), Angelo Hoppezak, Tom Beker, Lyshon Leona, Roddy Soares, Stefan de Kovel ('58 Jorginho Pietersz), Michael Birnie, Lorenzo Kranenburg, Rohaindrick Hooi ('76 Justin Snijders), Ackeo Liefden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden