Grote Clubactie: 9 clubs doen mee

Negen verenigingen uit Albrandswaard gaan vanaf maandag 14 september loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie 2019. De verenigingen uit Albrandswaard rekenen op ieders steun tijdens deze actie. Vanaf 14 september nemen zij, net als ruim 5.000 andere verenigingen, deel aan de Grote Clubactie en gaan hun clubleden op pad om loten te verkopen voor hun club.

Albrandswaard - Dit doen ze niet zonder reden. Deze extra financiën zijn vaak hard nodig, voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen of de organisatie van een activiteit. Van elk verkocht lot van € 3,- gaat € 2,40 (80%) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende clubdoelen, zoals de aanschaf van nieuwe tenues of voor het opknappen van het clubhuis.

Lotenverkoop gaat veelal via verkoopboekjes met eenmalige machtigingen. Voor alle verenigingen breidt de Grote Clubactie dit jaar uit met nieuwe verkoop- en communicatiemiddelen zoals het niet-thuiskaartje.

Hierop staat een QR-code waarmee online loten gekocht kunnen worden. Online wordt steeds gebruiksvriendelijker, makkelijker en sneller. Hiermee spelen zij in op de huidige tijd: meer online, minder inzet van vrijwilligers en ontzorgen van het verenigingsleven.

Directeur van de Grote Clubactie Frank Molkenboer: "We helpen de verenigingen bij hun actie om zoveel mogelijk loten te verkopen en zo het verenigingsleven in Nederland vitaal en financieel gezond te houden." Vrienden, familie en betrokkenen uit Albrandswaard ondersteunen direct met deze actie een club én zij maken kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij, waaronder de hoofdprijs van €100.000,-.

Dit jaar doen in gemeente Albrandswaard de volgende clubs mee: Poortugaal Jeugd- en volwassenenkoor Bombary, LA Bona Futura, Poortugaal, Poortugaalse Badmintonclub Boomgaardshoek, S.V. Rood Wit Albrandswaard, S.V. Shah Mata, S.V. Turnen Houdt Ons Recht (T.H.O.R.), TV Poortugaal. Rhoon: Voetbalvereniging Rhoon

Meedoen

Verenigingen halen met deze actie al snel een bedrag tussen de €1.000,- en €15.000,- op. Wil jouw vereniging in (de omgeving van) gemeente Albrandswaard dit jaar ook meedoen? Dat kan nog! Voor meer informatie kijk op clubactie.nl of bel 013 - 455 28 25.

De Grote Clubactie is dé grootste fondsenwervende actie voor amateur sport-, cultuur- en hobbyverenigingen van Nederland. Vitale verenigingen zijn de basis voor een gezonde samenleving. De Grote Clubactie helpt verenigingen met het genereren van extra inkomsten en bouwt zo mee aan een actief verenigingsleven in Nederland.

Voor meer informatie over de Grote Clubactie kijk op de website: https://clubactie.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden