Sean Webster brengt blues in Kasteel van Rhoon.
Sean Webster brengt blues in Kasteel van Rhoon. (Foto: Stephen Brophy)

Blues op zondag: Sean Webster

Er is op zondag 13 oktober in de serie "Blues op Zondag" weer een sfeervol optreden in Kasteel van Rhoon. Als tweede in een reeks van acht optredens staat deze zondagmiddag Sean Webster met zijn band in de Empirezaal.

Rhoon - De Engelsman Sean Webster is gezegend met een karakteristieke rauwe stem; ergens tussen Joe Bonamassa en Joe Cocker. Als gitarist legt hij veel gevoel in zijn spel en bezit hij de gave om prima songs te schrijven. Sean heeft op zijn tours vele landen aangedaan, van Europa tot en met de States. Op zijn zesde en net verschenen laatste album getiteld 'Leave your heart at the door' is Sean terug als enige gitarist, iets dat sinds zijn eerste album niet meer is voorgekomen. Hoewel het misschien cliché klinkt heeft Seans nieuwe album letterlijk iets voor iedereen. Het bevat blues, ballads en meer mainstream nummers en Sean hoopt dat dit z'n fans zal aanspreken. De vakpers is enthousiast over dit laatste album.

"De band van Sean Webster bestaat uit bassist Floris Poesse, drummer Ruud Gielen en op toetsen Hilbrand Bos. Sean Webster is een internationale muzikant met een flinke reputatie. Een geweldige gitarist die zich vooral heeft laten inspireren door Albert King, Mark Knopfler, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton en Albert Colins. De combinatie van fijn gitaarspel en zijn stem kleuren zijn band."

Kaarten

Kaartjes voor Blues op Zondag zijn online via www.muziekoprhoon.nl te koop en ook bij ThéCafé Rhoon (Julianastraat 57) en het Wijnhuis Rhoon (Stravinskyplein 6) voor 12,50 euro per stuk. Indien niet uitverkocht worden er ook kaartjes aan de deur verkocht. Laat je op deze gezellige zondagmiddagen verrassen door de beste (internationale) bluesartiesten. Let op: er wordt gespeeld in kroegopstelling, het is dus geen theaterconcert. Meer info en beeld op https://www.muziekoprhoon.nl/bluesopzondag/sean-webster.php.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden