Scenefoto musical MAMMA MIA. Foto: Brinkhoff-Mogenburg
Scenefoto musical MAMMA MIA. Foto: Brinkhoff-Mogenburg (Foto: Brinkhoff-Moegenburg)

MAMMA MIA! zoekt jonge recensenten

Middelbare scholieren die altijd al de wens hebben gehad om een theatervoorstelling te recenseren, krijgen hiervoor nu de kans. MAMMA MIA is op zoek naar leerlingen uit Zuid-Holland die een theaterrecensie willen (leren) schrijven. MAMMA MIA! bestaat deze maand 1 jaar en nog steeds trekt de productie volle zalen. Het 1-jarig bestaan van MAMMA MIA! vieren we door middelbare scholieren uit heel het land (dus ook uit Zuid-Holland) de kans te bieden om deze productie te komen recenseren.

Regio - Bij de voorstelling op zondagmiddag 27 oktober maken twaalf 'recensenten in spe' (uit elke provincie één) deel uit van het publiek. De op motivatie geselecteerde middelbare scholieren worden niet in het diepe gegooid. Per provincie wordt één deelnemer uitgekozen. En zij krijgen allemaal voorafgaande aan de voorstelling een workshop recenseren van recensent Arno Gelder, die al vele jaren voor het Algemeen Dagblad voorstellingen recenseert. Hij zal hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Inschrijven

Scholieren uit het middelbaar onderwijs die zich willen inschrijven om MAMMA MIA! te recenseren op zondagmiddag 27 oktober (aanvang workshop 11.00, aanvang voorstelling 12.00u) kunnen zich t/m 16 oktober aanmelden via marco@royalpromotions.nl. Per provincie wordt 1 scholier gekozen die met begeleider wordt uitgenodigd voor de workshop en de
voorstelling op 27 oktober.

Meer berichten