Feestelijke opening van hypermoderne Albert Heijn XL in Hoogvliet. Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves.
Feestelijke opening van hypermoderne Albert Heijn XL in Hoogvliet. Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves.

Albert Heijn XL Hoogvliet heropend

Supermarktmanager Jean-Pierre Bourgonje en zijn medewerkers opende vrijdag de deuren van de vernieuwde Albert Heijn XL in Hoogvliet. Het was druk bij de heropening van de XL in winkelcentrum Binnenban. "In het eerste uur telden we ruim 500 bezoekers", vertelt Jean-Pierre Bourgonje. "Onze klanten reageren enthousiast. We krijgen veel complimenten over onze winkel waar, dankzij de verbouwing, nu ook veel meer daglicht is."

Hoogvliet - De supermarkt heeft het nieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller omdat er meer zelfscankassa's zijn. De Albert Heijn XL is goed bereikbaar via de Aveling, de doorgaande weg vanaf de A15, die onlangs na groot onderhoud weer openging. Al meteen bij binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn XL worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Er is nu 'dry misting', een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. "Soms heb je wat minder inspiratie of tijd om te koken. Dan kun je toch bij ons gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten. We hebben een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden", aldus de supermarktmanager.

Borrelplanken

Uit de eigen ovens komen heerlijk geurend brood en broodjes. Bij de bakkerij vinden klanten ook lekkere taarten, taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Je kunt vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere kippenvleugels, grillworst en gehaktballen. Vleeswaren en Hollandse kazen worden in elke gewenste hoeveelheid vers gesneden. Uiteraard staan medewerkers klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Iets nieuws

Jean-Pierre Bourgonje: "We hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt, maar het resultaat mag er zijn! We hebben een hypermoderne XL waar veel meer aandacht is voor vers, lekker en gezond eten. Ook valt voordeel bij ons niet meer te missen. We hebben een extra grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan. Bovendien vind je in de winkel meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Bij ons is altijd iets nieuws te ontdekken, voor iedereen en op elke dag." Albert Heijn XL aan de Kinheim 305 in Hoogvliet is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

Meer berichten