Kort nieuws

Pubquiz voor jongeren

Albrandswaard - Zit jij op de middelbare school en heb je zin in een muzikale avond met lol? Kom dan op vrijdag 11 oktober naar de Pubquiz. Tijdens de Pubquiz wordt jouw muziekkennis getest door middel van verschillende rondes die uit vragen, muziekfragmenten, foto's en audiotracks kunnen bestaan. De Pubquiz wordt georganiseerd door het Jongerenwerk van Stichting Welzijn Albrandswaard.

Doe jij ook gezellig mee? Meld je dan aan via jongerenwerk@welzijnalbrandswaard.nl. De quiz start om 19:00 uur en het zal duren tot 21:00 uur. De Pubquiz vindt plaats in het JCA (Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal). De entree is gratis! Na de Pubquiz wordt afgesloten met een leuke karaoke. Voor meer informatie kun je bellen naar: 06-37344914.

Oktoberfest

Albrandswaard - Op zaterdag 12 oktober is het Oktoberfest in het jongerencentrum Albrandswaard. Een hele avond vol Duitse bierpullen en hele foute après ski muziek. Heb jij nog een mooie Lederhose of een Dirndl jurkje liggen? Trek deze aan en kom naar het JCA om het Oktoberfest te vieren. Springen, hossen, polonaise... bij het Oktoberfest is niks te gek. Nodig vrienden, familie en collega's uit en bestel snel tickets. Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom. Aanvang is 20.30 uur en de entree is €7,50. Bestellen van tickets kan via de facebookpagina van JCA. Het JCA ligt aan de Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal.

Cafetaria Nieuwveld in Smulgids

Hoogvliet - Cafetaria Nieuwveld in Hoogvliet is opgenomen in de eerste editie van de Nationale Smulgids. Deze nieuwe adreswijzer met "frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn" vormt de opmaat tot een sterrengids voor cafetaria's, snackbars en frituren in ons land. Tegelijk met de verschijning van de Nationale Smulgids, vindt de aftrap plaats van de online ratingstool Smulscore. Hiermee kunnen consumenten frituurspeciaalzaken die in de gids staan, alsmede honderden andere frituurbedrijven, beoordelen. Meer weten? Kijk op www.smulgids.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden