Rijnmond Hoogvliet Sport speelt gelijk in Vierpolders.
Rijnmond Hoogvliet Sport speelt gelijk in Vierpolders.

Rijnmond Hoogvliet Sport remiseert bij Vierpolders

Het is Rijnmond Hoogvliet Sport niet gelukt de drie punten mee te nemen naar Hoogvliet. Op een nat sportpark Coosenhoek kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

VIERPOLDERS - Na een open openingsfase met over en weer enkele speldenprikjes, kwam Vierpolders op voorsprong. Leona gleed uit op het natte veld, waardoor één van de aanvallers van de thuisploeg kon profiteren. Nog geen 5 minuten later was het alweer gelijk. Ackeo Liefden scoorde met de hak na een voorzet van Lorenzo Kranenburg. Vlak voor rust was Vincent van Bolhuis dichtbij, maar zijn schot ging net naast. Vierpolders kwam vlak voor de rust op een 2-1 voorsprong.
Twee minuten na de thee maakte Michael Birnie er 2-2 van. Birnie stond op de juiste plek toen doelman Jaimie de Jong de bal uit zijn handen liet vallen. Vlak voor het sluiten van de markt zag scheidsrechter Borsboom geduw en getrek tussen Rollofs en Pietersz aan voor een vechtpartij. Beide spelers werden onterecht met rood van het veld gezonden. De matig leidende scheidsrechter Borsboom gaf geel aan Rommy (RHS), Stoffers en Lodder (Vierpolders) en rood aan Rollofs (Vierpolders) en Pietersz (RHS).

RHS: Lorenzo Theeuwen, Romeo Rommy, Mike van Haften, Tom Beker, Lyshon Leona ('46 Joshua Olymph), Vincent van Bolhuis ('79 Justin Snijders), Jorginho Pietersz, Michael Birnie, Lorenzo Kranenburg, Rohaindrick Hooi, Ackeo Liefden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden