De gasten werden in Restaurant Tasman onder andere geëntertaind door goochelaar Jannes. Hij liep rond in het restaurant en de serre en liet steeds weer verrassende trucs zien.
De gasten werden in Restaurant Tasman onder andere geëntertaind door goochelaar Jannes. Hij liep rond in het restaurant en de serre en liet steeds weer verrassende trucs zien. (Foto: Yvonne Schults)

Pannenkoeken, muziek, goocheltrucs en wafels

De activiteiten in het kader van de Week tegen Eenzaamheid zijn ook in Albrandswaard weer achter de rug. Zo organiseerde Esperanza 7 oktober Kom Erbij met pannenkoeken bij Restaurant Tasman. De 120 gasten werden welkom geheten met koffie/thee en genoten van een heerlijke pannenkoek.

Albrandswaard - Troubadour Robert en goochelaar Jannes verzorgden het entertainment. Robert speelde en zong herkenbare liedjes en Jannes verraste de bezoekers met goocheltrucs. Omdat het restaurant ruim van tevoren al volgeboekt was, moest helaas 'nee' worden gezegd tegen een groep bezoekers van de Toekomst. Omdat Han Bakker van Esperanza deze 30 mensen niet teleur wilde stellen, had hij Elly Bezemer gevraagd liedjes te spelen en zingen in zaal 't Centrum 7 oktober vanaf 13.00 uur. Dit werd zeer gewaardeerd. Op 8 oktober had de organisatie van de 50+ en meer club als verrassing voor haar leden en andere geïnteresseerden een wafelbakker uitgenodigd in Wijkcentrum Portland. De 50+ en meer club komt elke dinsdag samen van 10.00-12.00 uur. Zij zouden het leuk vinden wat nieuwe leden te mogen begroeten, dus neem gerust een kijkje in Wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41 in Rhoon.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden