Kort nieuws

Kort nieuws

Zingen is gezond

Poortugaal - 'Denkt u weleens aan de liedjes uit de jaren zestig? Aan de liedjes die men floot op straat en uit de jukebox klonken? Altijd al willen zingen in een koor die deze liedjes in hun repertoire hebben en dit Nederlandstalig zingen? Dat vindt u bij gezelligheids 50+ koor 'Evergreen Albrandswaard'. Kom gerust een avondje luisteren/meezingen. Wij kunnen nog leden plaatsen en zeker enkele heren. Ons koor heeft inmiddels al wat optredens en festivals op onze naam staan en een gevarieerd programma. Er worden geen eisen gesteld aan zangkwaliteit dus schroom niet en mail ons of kom eens langs in sociaal cultureel centrum De Brinkhoeve. Kerkstraat 12. 3171 GG in Poortugaal. De repetities zijn op donderdagavond van 20.00 tot 22.00. Info: Secr. Adri v.d. Boogert. adrivdboogert@gmail.com of:Dirigent. Willem Warbout. wimwarbout@hotmail.com.'

Maf, maffer, maffia

Rozenburg - In Muziektheater De Ontmoeting wordt op zondagmiddag 20 oktober een klucht gespeeld door Toneelgroep TIOS uit Spijkenisse, regie Debby Koolman. 'Je bent net weduwnaar geworden, runt noodgedwongen het familiebedrijf, je demente moeder woont in, je zoon is niet al te slim en je manusje-van-alles wil het huishouden niet doen. Kortom, stress, stress, stress, maar of het voorstel van een concullega en een nieuwe werkster de oplossing is… En wat moet je met Johnny?' Aanvang 14.00 uur; Toegang € 10,00 inclusief pauzedrankje.

Boekhouder gezocht

Pernis/Hoogvliet - Per november van dit jaar stopt de penningmeester van de wijkbus met zijn functie. De wijkbus is daarom dringend op zoek naar een nieuwe penningmeester. Al bijna 40 jaar zorgen de vrijwilligers van de wijkbus ervoor dat 55+-ers en gehandicapten uit Hoogvliet en Pernis vervoerd worden. De organisatie en bestuur bestaat uit vrijwilligers. De belangrijkste taken van de penningmeester zijn het bijhouden van de ledenadministratie, innen van jaarlijkse contributie, de subsidieaanvraag indienen bij de gemeente en opstellen van de jaarrekening en het jaarverslag. Geïnteresseerden nemen contact op met Anja Zevenbergen: a.zevenbergen1@chello.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden