Voorstelling Spook onder je bed in Muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg.
Voorstelling Spook onder je bed in Muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg.

Spook onder je bed

Op woensdagmiddag 30 oktober is in Muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg de voorstelling 'Spook onder je bed' te zien.

Rozenburg - Een jeugdtheatervoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. Aanvang 14:00 uur, toegangsprijs € 5,00. Als Joris 's avonds naar bed gaat ontdekt hij tot zijn schrik een echt spook onder z'n bed: Flook het Spook. Flook is gevlucht voor de grimmige Spokenjager die alle spoken najaagt om ze in het Eeuwige Niets te werpen. Voor Joris het goed en wel beseft is hij Flook gevolgd, onder z'n bed door, naar Dromenland. Flook denkt dat Joris die Spokenjager wel even zal verslaan, maar Joris heeft geen idee hoe. Hij heeft zelfs nog nooit van een Spokenjager gehoord. Daar zit hij dan, midden in Dromenland. Wat kan hij doen en spreekt Flook eigenlijk wel de waarheid? Wat wil die Spokenjager nu eigenlijk echt? Veel tijd heeft Joris niet, want de Spokenjager komt steeds dichterbij en Flook is nergens meer te bekennen. Zie ook www.mtdo.nl.

Creabeurs

Op zaterdag 26 oktober a.s. vindt vanaf 11:00 uur in Muziektheater De Ontmoeting te Rozenburg een Creabeurs plaats. Het is een gezellige kleinschalige beurs, waarbij de bezoeker tegen een kleine vergoeding kan deelnemen aan diverse workshops, maar ook terecht kan voor de aanschaf van hobbymaterialen en artikelen, ideeën kan opdoen en gezellig kan vertoeven onder het genot van bijvoorbeeld een kopje koffie. De toegang is gratis.

Meer berichten