Stichting Satya Dharma introduceert de duurzaamheidsprijs in Hoogvliet.
Stichting Satya Dharma introduceert de duurzaamheidsprijs in Hoogvliet.

Satya Dharma introduceert duurzaamheidsprijs

De Stichting Satya Dharma introduceert de Duurzaamheidsprijs Hoogvliet. Dit is een jaarlijkse prijs die wordt toegekend aan een ondernemer die een bewuste keuze heeft gemaakt voor duurzame werkwijzen in zijn bedrijfsvoering. Volgens Ramon Ramsodit van de Satya Dharma verdient duurzaam werken veel meer erkenning. "Wij zetten ondernemers die op dit vlak een voorbeeld vormen voor anderen graag in het zonnetje" aldus Ramon Ramsodit.

De Duurzaamheidsprijs Hoogvliet zal worden uitgereikt op 10 oktober 2020, op de Dag van de Duurzaamheid. Aan de toekenning gaat een proces van kandidaatstelling en selectie vooraf. Inwoners van Hoogvliet kunnen onder vermelding van de motivatie een bedrijf uit Hoogvliet kandideren voor de prijs, maar ondernemers kunnen ook hun eigen bedrijf voordragen voor de prijs.

De inschrijving voor de Duurzaamheidsprijs Hoogvliet 2020 wordt per 1 november geopend en dat kan via het e-mailadres:  ramsoditrr@live.nl. Inschrijven kan tot 1 juni 2020. Daarna zal een commissie van deskundigen de inschrijvingen beoordelen en bij kanshebbers een werkbezoek afleggen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden