Team Tweewieler Gadering. Vlnr: Roy Nugens, Vincent van den Berg en Joop van Gils. Foto: Bianca van Helden
Team Tweewieler Gadering. Vlnr: Roy Nugens, Vincent van den Berg en Joop van Gils. Foto: Bianca van Helden (Foto: Bianca van Helden)

Tweewieler Gadering in nieuw centrum ASVR

Begin volgend jaar opent ASVZ de deuren van Aveling 500. Het voormalige kantoorgebouw biedt ruimte aan bedrijven en studio's voor cliënten van ASVZ met o.a. een wasserette, naaiatelier, productiebedrijf, vergaderruimte, fietsenwinkel Tweewieler Gadering (TdG) met service en reparatieafdeling en fietscafé. De bedrijven bieden plaats aan mensen met een arbeidsbeperking.

HOOGVLIET - Vrijwilligers en cliënten van ASVZ houden al meer dan tien jaar de zaak draaiende. Teamleider Joop van Gils vertelt dat TdG functioneert als een echt bedrijf maar dat het in de eerste plaats draait om de medewerkers. "Zij moeten zich hier thuis voelen. Gelukkig lukt dat goed. Inmiddels werken hier al 18 man" , aldus de Hoogvlieter die door zijn zoon met het downsyndroom in aanraking is gekomen met de ASVZ, een zorgpartner die diagnostiek, behandeling en begeleiding op maat biedt voor mensen met een verstandelijke beperking en of psychische problematiek. Dat kunnen (jong)volwassenen, ouderen, kinderen of gezinnen zijn waarbij men zich richt op vooral wat deze mensen wél kunnen. Joop: "ASVZ is een prima organisatie. Ik stond aan de wieg van TdG Gadering nadat ik de overstap heb gemaakt vanuit de haven. Daar heb ik nog geen dag spijt van gehad." (bron: Rijnmond Business)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden