Lezers van de krant maken kans op kaarten voor het Magisch IJsfestival van Disney On Ice in Ahoy. (Foto: © Disney )
Lezers van de krant maken kans op kaarten voor het Magisch IJsfestival van Disney On Ice in Ahoy. (Foto: © Disney ) (Foto: )

Win kaarten voor Disney On Ice in Rotterdam

Disney On Ice komt van 11 tot en met 15 december naar Rotterdam met Disney On Ice Magisch IJsfestival. Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit.

Regio - Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney's Frozen. Duik "Diep in de Zee" voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney's De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney's Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney's Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl.

Win kaarten

Lezers van de krant maken kans op kaarten voor de show op vrijdag 13 december om 19.30 uur in Rotterdam Ahoy. Winnen? Stuur dan een mail naar redactie.bl@dpgmedia.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten