Jan Jongerius en Erwin de Jongh van RTV Albrandswaard vertellen over verleden, heden en toekomst van de lokale radio- en tv zender.
Jan Jongerius en Erwin de Jongh van RTV Albrandswaard vertellen over verleden, heden en toekomst van de lokale radio- en tv zender. (Foto: Aad Niehot)

Radio-nestors Jan en Erwin in Verhalenhuis

Donderdag 21 november zijn in het Verhalenhuis Albrandswaard twee radio-nestors te gast om hun verhaal te vertellen. Centraal staat de 30-jarige lokale omroep RTV Albrandswaard. Erwin de Jongh (Albrandswaard Sport) en Jan Jongerius (Steevast op Zondag) vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van de omroep en hoe het er momenteel aan toe gaat.

Albrandswaard - Ook wordt over de toekomst gemijmerd. Beide mannen hebben veel anekdotes en bijzondere verhalen waarvan zij ook beelden tonen. U zult een scala aan gasten zien die de afgelopen jaren langskwamen in de studio. Kevin Schenk verzorgt de techniek. Na een herfstachtig menu (hoofd- en nagerecht en koffie/thee) gaan de presentatoren los met hun verhalen, die zeker het beluisteren waard zijn. Komt u ook langs op de Buytenhof voor een goed verhaal en dito maaltijd? Het eerste glas wijn wordt gesponsord door Wijnhuis Rhoon. Overige drankjes voor eigen rekening. Kaarten á €20,= te koop via https://verhalenhuisalbrandswaard.nl/winkel/. Komende edities: 23 januari, 20 februari, 19 maart, 23 april, 14 mei en 18 juni.

Meer berichten