Trip down memory lane met Wild Boys in theater De Stoep.
Trip down memory lane met Wild Boys in theater De Stoep. (Foto: )

Wild Boys in de Stoep

A trip down memory lane

Wild Boys wordt beschouwd als de beste eighties live-act van Groot-Brittannië. De groep staat garant voor een avondvullende 'trip down memory lane' met muziek van Duran Duran, Spandau Ballet, Wham, Elton John, Pet Shop Boys, Talk Talk, Depeche Mode, Rick Astley, A-Ha en noem maar op. Het vijftal legt de lat enorm hoog, trekt voor elke gig de registers helemaal open tegen een achtergrond van geweldige visuals. En de charismatische frontman zingt het repertoire van al die geweldige artiesten alsof hij nooit anders gedaan heeft. Theater de Stoep: Grote zaal, The Bootleg Eighties Featuring the Wild Boys (UK).

Woensdag 6 november vanaf 20.15 uur, kaartje kost € 27,50 (incl. consumptie & garderobe).

AGENDA VAN THEATER DE STOEP:

Theatercollege

George van Houts

Kom PloTT. Woensdag 6 november 2019 – 19.30 uur. € 20,- (incl. consumptie & garderobe)

Twee seizoenen geleden overdonderde George van Houts met Kom Plot, een theatercollege over de aanslag op de Twin Towers en de hiermee samenhangende 'conspiracies'.De geopolitieke ontwikkelingen schreeuwen om duiding.

Reden te meer om dieper in te gaan op alle vragen rond de moeder van al deze veranderingen en opgelopen spanningen: 9/11. Wederom een theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing over de krochten en kronkelingen van de menselijke geest.

Opera

Carmen

Straatopera van Tatarstan. Donderdag 7 november 2019 – 20.15 uur, € 41,50 (incl. consumptie & gtarderobe) Extra bij te boeken: Dinerbuffet € 25,- p.p.

Bizets tragische verhaal van de hartstochtelijke korporaal Don José die verliefd wordt op het mooie, rebelse en verleidelijke zigeunermeisje Carmen is 145 jaar na zijn dood één van de meest geliefde en uitgevoerde opera's ter wereld. De Staatsopera van Tatarstan brengt 'Carmen' in een prachtige en groots opgezette enscenering. Frans gezongen met Nederlandse boventiteling.

Muziektheater

Stephan Graph v. Bothmer

The silent movie project: Laure land Hardy. Zondag 10 november 2019 – 15.00 uur. € 19,50 (incl. consumptie & garderobe). Reserveren: 0181-652222 / www.theaterdestoep.nl.

In 1929 is de carrière van Stan Laurel en Oliver Hardy op hun hoogtepunt. Het moment dat de filmindustrie start met de eerste commerciële geluidsfilms. The Silent Movie project: Laurel & Hardy, is een pianoconcert dat een selectie bevat van hun beste stomme films. Pianist en organist Stephan Graf v. Bothmer heeft meer dan 1.000 films begeleid, waaronder ook klassiekers als Metropolis, Nosferatu en andere komedies van o.a. Harold Lloyd en Buster Keaton.

Meer berichten