video

Verbetering Aveling na groot onderhoud?

Inwoners van Nissewaard sprongen een gat in de lucht toen bekend werd gemaakt dat er wegwerkzaamheden in de vorm van groot onderhoud plaats zouden gaan vinden aan de Aveling tussen de Groene kruisweg en de A15. Dat men daarvoor 2 maanden moest omrijden namen de Nissewaarders op de koop toe want een verbeterde Aveling zou betekenen; een betere doorstroming en minder files.

Hoogvliet - Nu, twee maanden na de heropening op 2 september, bleek van die jubelstemming weinig over te zijn. Nog steeds staan zowel Hoogvlieters als automobilisten uit Voorne-Putten tijdens de spits in de file en ervaren bewoners van de huizen langs deze belangrijke verkeersader nog steeds overlast in de vorm van herrie, hardrijden en de lucht van benzinedampen. Zijn er dan helemaal geen verbeteringen gerealiseerd? Jawel; het riool is deels vervangen evenals verouderde verkeerslichtinstallaties, de indeling tussen de Oude Wal en de A15 is aangepast en het wegdek is voorzien van nieuw, stil asfalt.

Videograaf Roel van Deursen stapte bij schrijver/columnist Joop van der Hor in de auto en samen namen ze de proef op de som.


Mvg.,
Roel van Deursen: videograaf Nissewaard - eiland Voorne-Putten  
DPG Media: Botlek Hoogvliet/Albrandswaard.


http://roelvandeursen.jouwweb.nl/


http://www.youtube.com/user/rcdeursenSender notified by
Mailtrack31-10-19 23:17:08
--

Stella Schaper Content CoördinatorDelftseplein 27-k 
3013 AA RotterdamT +31 (0)88 013 0456M +31 (0)6 29299699 stella.schaper@dpgmedia.nldpgmedia.nl

Meer berichten