Regisseur Kaat Zoontjes  (midden), de dames van Woman Connected en zangeres Arlinda Lima staan op  7 november in Theater Rotterdam. Foto & tekst: Joop van der Hor
Regisseur Kaat Zoontjes (midden), de dames van Woman Connected en zangeres Arlinda Lima staan op 7 november in Theater Rotterdam. Foto & tekst: Joop van der Hor (Foto: Joop van der Hor)

Woman Connected met Lima in Theater Rotterdam

REGIO- Vrouwen uit deze regio vertellen donderdag 7 november tijdens de voorstelling 'Het beste van de Stille Heldinnen' in Theater Rotterdam hun aangrijpend levensverhaal, zingen en dansen, tonen daarbij hun emoties en delen met het publiek hun verleden terwijl de toekomst lonkt.

Onder hen ook de van origine Kaapverdische zangeres Arlinda Lima uit Spijkenisse. Ze is door regisseur Kaat Zoontjes en regieassistente Inez Schatz van Woman Connected aan de cast toegevoegd om een nummer te vertolken van haar beroemde landgenote Cesária Évora. Ook is Arlinda Lima gevraagd om in 2020 te zingen tijdens de jaarlijkse Keti Koti herdenking ic de afschaffing van de slavernij. Kaat, Inez, Petra Meijer en de andere dames van Women Connected geloven dat er een betere wereld mogelijk is als vrouwen van over de hele wereld elkaar ontmoeten. Dit theaterseizoen Women Connected haar 5 jarige jubileum met het Beste van de Stille Heldinnen in Theater Rotterdam. De voorstelling op 7 november is uitverkocht. Interesse om in 2020 mee te doen? Elke zevende van de maand houdt Women Connected een openbare repetitie voor geïnteresseerde vrouwen. Aanmelden via info@womenconnected.nl.

Meer berichten