Kort nieuws

Kantoor Slachtofferhulp vernieuwd

Rotterdam - Het Rotterdamse kantoor van Slachtofferhulp Nederland opent donderdag haar compleet vernieuwde locatie aan Westblaak 136. Vanaf 15.30 uur zullen locoburgemeester Bert Wijbenga en voorzitter van de Raad van Bestuur Rosa Jansen aan het woord komen en om 16.00 uur wordt de nieuwe toegangsdeur -vers uit het beton gehakt!- officieel geopend.

In het nieuwe kantoor kunnen cliënten in een prettige omgeving hulp krijgen hun leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Slachtofferhulp Nederland begeleidt tijdens het strafproces, helpt bij het aanvragen van schadevergoeding en biedt emotionele ondersteuning aan slachtoffers en nabestaanden van misdrijven, verkeersongevallen en rampen. In Rotterdam gaat het om zo'n 20.000 zaken per jaar. Kijk voor meer informatie op www.slachtofferhulp.nl of bel 0900-0101.

Filmconcert La Bona Futura

Hoogvliet - La Bona Futura speelt op 30 november een filmconcert in de Brinkhoeve om 20.00 uur. Kosten noch moeite worden gespaard om de grote zaal in de Brinkhoeve om te toveren tot een ware filmzaal. Een afwisselend, zeer divers programma van welbekende filmmuziek uit binnen- en buitenland wordt door vertoning van filmfragmenten op een megagroot scherm ondersteund. Een mijlpaal uit de Nederlandse filmgeschiedenis, welke natuurlijk niet mag ontbreken, is 'Fanfare' van Bert Haanstra uit 1958. In de pauze houdt de harmonievereniging welbekende enveloppenloterij, dus neem de portemonnee mee. Voorverkoop van kaarten door: een e-mail te richten aan penningmeester@labonafutura.nl, aan de zaal te krijgen volwassenen €7,50 / kinderen t/m 16 jaar €5,- (incl. consumptie voorafgaand aan het concert). Zaal open om 19.30 uur. http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=5604. Doe via deze link je online aankopen en ondersteun onze harmonievereniging zonder 1 cent meer te betalen.

Facebook

Heeft u een momentje om de Facebookpagina van De Botlek te bekijken? Like & Share: www.facebook.com/DeBotlek/. Daar staan behalve mooie foto's van de lezers ook een selectie van leuke verhalen uit De Botlek en lezersacties.

Meer berichten