Foto:

Parkbuurt fase 2 in verkoop

Het start verkoopevent op woensdag 30 oktober van Parkbuurt fase 2 was een succes. Inmiddels stromen de inschrijvingen binnen. Heb jij je al ingeschreven voor jouw favoriete bouwnummer van Parkbuurt fase2? Zo ja, dan hoef je niets meer te doen. In de week van 18 november worden alle gelukkigen bekend gemaakt of dat zij een woning krijgen toegewezen.

Hoogvliet - Nog niet ingeschreven? Maar heb je wel interesse? Je kunt je nog tot a.s. vrijdag 8 november 2019 18:00 uur inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s).

De 137 energie-neutrale woningen van Parkbuurt liggen aan het Oedevlietsepark in Hoogvliet. Er worden Rijwoningen, Herenhuizen en Twee-onder-één-kap herenhuizen aangeboden. Vanuit Parkbuurt is het ritje naar je werk en een snelle boodschap zo gedaan. Met het park in de voortuin en de ideale ligging rennen de kinderen de hele middag ongestoord rond in het park. Tijdens de start verkoop van Parkbuurt fase 2 worden er 59 woningen in verkoop gebracht, met V.o.n. prijzen vanaf € 329.500,=. Deze woningen zijn verdeeld over hofje 3 en 4.

Start verkoop van Rijwoningen, Herenhuizen en Twee-onder-één-kap herenhuizen in Parkbuurt-Hoogvliet.

Heb je je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan nu in via de website! Dat kan nog tot vrijdag a.s., 8 november, via de website inschrijven

Parkbuurt is uniek wonen

Wonen in Parkbuurt is uniek om verschillende redenen. Het park loopt letterlijk tussen de woningen door, zodat de nieuwe bewoners echt het gevoel hebben in een park te wonen. Bovendien heeft Parkbuurt een goede ligging. Op een steenworp afstand van het centrum van Hoogvliet worden in totaal 137 energie-neutrale koopwoningen gerealiseerd. De woningen hebben royale achtertuinen, eigen parkeermogelijkheden en een directe aanlooproute vanuit de hofjes naar het park. Ook zijn alle woningtypen uitgerust met een veranda in de voortuin waardoor bewoners zoveel mogelijk van het park beleven. Winkels, scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen liggen allemaal in de directe omgeving. In Hoogvliet is het zowel genieten van de voordelen van de grote stad als van rust en gemoedelijkheid. Meer informatie over het project vindt u op www.parkbuurt010.nl

Meer berichten