De voetjes gingen van de vloer 23 oktober tijdens de voorgaande editie van de muziekmiddag voor senioren. Komt u 20 november langs?
De voetjes gingen van de vloer 23 oktober tijdens de voorgaande editie van de muziekmiddag voor senioren. Komt u 20 november langs? (Foto: Henk Groenenboom)

Muziekmiddag: alweer zo'n knalfeest!

Op 23 oktober vond een spetterende muziekmiddag plaats in Partycentrum Flamingo. Deze 4-wekelijkse muziekmiddag voor senioren was ook dit keer zeer druk bezocht. "Het was een ongekend succes", aldus organisator Henk Groenenboom, "er moesten zelfs extra stoelen worden aangesleept en de dansvloer was nagenoeg permanent bezet.

Hoogvliet - Met muziek van de rock & roll formatie The Main Team en hun gasten werden ruim 200 dans- en muziekliefhebbers 3 uur lang vermaakt. Eerst kwam de Haagse country- en rock & rollzanger Mark Lavender op het podium en daarna de Hoogvlietse zangeres Lannie. De "huisband" The Main Team begeleidde alles en speelde zelf ook de nodige nummers. De eerstvolgende muziekmiddag is 20 november; dan is de Rotterdamse Shadows- en Sixtiesband "Kontiki" te gast. Toegang is € 3,00 per persoon, aanvang 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa op de dag zelf, reserveren is niet nodig. Locatie: Flamingo, Lengweg 150, Hoogvliet. Er is gratis parkeerruimte en metro Zalmplaat is vlakbij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden