Kort nieuws

Diapresentatie Oudheidkamer

Albrandswaard - Op zaterdag 16 november a.s. zal Arie Beukelman, bestuurslid van de Oudheidkamer Rhoon en Poortugaal, een presentatie verzorgen met als titel 'Van A naar B in vroeger tijd'. Aan de hand van een groot aantal dia's neemt Beukelman de bezoekers mee tijdens een rondje door Rhoon en Poortugaal. De presentatie begint om 14.30 uur, de toegang tot de Oudheidkamer is gratis. Bezoekers kunnen dan gelijk een kijkje nemen bij de tentoonstelling '40-'45 in woord en beeld', waarin in brede zin aandacht wordt geschonken aan gebeurtenissen tijdens de oorlogsjaren in Rhoon en Poortugaal. De Oudheidkamer bevindt zich aan de Dorpsstraat 27 in Poortugaal.

Theateravond

Voorne-Putten-Rozenburg - De Knock Out Comedy Crew treedt op donderdag 21 november belangeloos op tijdens een speciale benefietavond, georganiseerd door Soroptimistclub Voorne-Putten/ Rozenburg in samenwerking met Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis. De opbrengst van deze avond is voor Stichting Vrienden van de Plantage. De benefietavonden van Soroptimistclub VPR staan ieder jaar weer garant voor bijzonder entertainment. Dit jaar staat Knock Out Comedy Crew op de planken. Op het eerste gezicht lijkt het een boyband, maar de zes mannen van de Knock Out Comedy Crew zorgen voor een echte avond met stand-up comedy.

Kaartverkoop

Kaarten voor deze hilarische avond kosten € 28,-. Dit bedrag is inclusief lekkers voor aanvang, een drankje in de pauze en hapjes na afloop. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De voorstelling begint om 20.15 uur en eindigt om ongeveer 22.00 uur. De kaartverkoop verloopt via de kassa van Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis (Opzoomerlaan 106) en via de website: www.theatertweehondjes.nl. Sponsoren? Dat kan natuurlijk ook. Informeer naar de mogelijkheden via ericaderijke@kpnmail.nl. De Stichting Vrienden van de Plantage is op zoek naar sponsoren voor het aanleggen van een belevingstuin bij De Plantage in Brielle. De belevingstuin is een plek waar met name demente bewoners van De Plantage actief en passief de omgeving kunnen 'beleven'. Bijvoorbeeld door tuinieren, een wandeling en meer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden