Speeltuin Meeuwenplaat heeft nieuw bestuur

Sinds afgelopen zomer heeft de speeltuin Meeuwenplaat een nieuw bestuur. De toenmalige beheerster gooide plotseling de speeltuin dicht en mensen mochten niet meer naar binnen. Vervolgens is Buurt- en speeltuinwerk Rotterdam gebeld en is de situatie uitgelegd. BSW vroeg of er een sleutel was en indien ja, mocht de speeltuin weer open en worden gedraaid. 

Hoogvliet - Er was drie keer ingebroken en er was helemaal niets meer. Geen geld, eten en drinken maar de speeltuin was weer open en dat was het belangrijkste. De kindjes konden weer spelen! Via een kennis kwam Jeffrey Zwaneveld in beeld van "Stichting park van Oeden".Vervolgens is er een bestuur gevormd en is er keihard gewerkt om de speeltuin weer op de kaart te krijgen. Het is nog niet klaar want door de inbraken was er helemaal niets meer en moest er worden geroeid worden met de riemen die er waren. Speeltuin Meeuwenplaat kan alle hulp gebruiken, vrijwilligers zijn van harte welkom.
De binnenruimte is aangepakt en de zaal is te huur voor kinderfeestjes tot 12 jaar, ook als 65+ kan je hier terecht als er iets te vieren is. Er kan gefeest worden tot 's avonds maximaal 22.00 uur. De nieuwe voorzitter, Jeffrey Zwaneveld, vertelt het verhaal. Tekst, video en foto's: Roel van Deursen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden