Rijnmond Hoogvliet Sport verliest van Kethel Spaland.
Rijnmond Hoogvliet Sport verliest van Kethel Spaland.

Rijnmond HS verliest van Kethel Spaland

Rijnmond Hoogvliet Sport heeft een slechte beurt gemaakt bij Kethel Spaland. Op een koud Sportcomplex Willem-Alexander ging de ploeg van Rody van Hemert met 4-1 onderuit.

Hoogvliet - Het begon allemaal zo mooi voor de Rijnmonders, want in een openingsfase waarin het duidelijk de betere ploeg bleek, werd Lorenzo Kranenburg onderuit gehaald in het strafschopgebied. De toegekende strafschop werd door Kranenburg zelf benut, 0-1. Na de openingstreffer was Runell Martes nog dichtbij 0-2, wanneer hij a la Messi 4 tegenstanders uitspeelde. De doelman van Kethel Spaland voorkwam een mooie afronding van deze solo.

Wat er daarna met de Rijnmonders aan de hand was, weet niemand. In een tijdsbestek van 11 minuten scoort Kethel Spaland 3 keer. Twee doelpunten komen vanuit corners, één tegendoelpunt was een gevolg van een persoonlijke verdedigende fout. Als Kethel Spaland een kwartier voor tijd een strafschop krijgt als Boom Nooteboom onderuit haalt en 4-1 maakt, is het gespeeld. Scheidsrechter van Horssen besloot na een korte blessuretijd af te fluiten.

Rijnmond Hoogvliet Sport: Gino-vanni Boom, Romeo Rommy, Mike van Haften, Joshua Olymph, Lyshon Leona, Runell Martes, Vincent van Bolhuis (Roddy Soares), Michael Birnie, Stefan de Kovel (Rohaindrick Hooi (Jordy Buurman), Justin Snijders, Lorenzo Kranenburg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden