Van en naar Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug rijden zoals elk jaar wél gratis metro's. 
Van en naar Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug rijden zoals elk jaar wél gratis metro's.  (Foto: Het Nationale Vuurwerk)

'Geen gratis metro's naar vuurwerk Nesselande en Hoek van Holland uit vrees voor ongeregeldheden'

Regio - Het personeel van de RET ziet het niet zitten om tijdens de jaarwisseling te werken op gratis metrolijnen naar de vuurwerkshows in Nesselande en Hoek van Holland. Na eerdere slechte ervaringen wordt er gevreesd voor ongeregeldheden. Leefbaar Rotterdam vindt het niet durven rijden 'de omgekeerde wereld' en wil er donderdag over debatteren in de Rotterdamse gemeenteraad. Van en naar Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug rijden zoals elk jaar wél gratis metro's. 

Het is dit jaar voor het eerst dat Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug uitgebreid wordt met twee extra shows bij de stranden van Rotterdam. Ook het vuurwerk in Nesselande en Hoek van Holland is voor iedereen gratis toegankelijk en ook daar belooft het een groot spektakel te worden

De Rotterdamse metro rijdt op 31 december 2019 en 1 januari 2020 opnieuw een speciale dienstregeling die om 22.00 uur begint en tot 02.00 uur duurt. Er zal iedere 10 minuten een metro zijn op de lijnen C (Capelsebrug-Vijfsluizen) en E (Meijersplein-Slinge). In die periode staan de poortjes open, zodat reizigers gratis kunnen reizen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden