Kort nieuws

Wintermarkt

Poortugaal - Op 22 november is er van 14-22 uur een wintermarkt in gebouw 'De Haven' in de Emmastraat 9 in Poortugaal. Tijdens deze wintermarkt zijn er diverse activiteiten waaronder: verkoop amaryllissen ten behoeve van het jeugdwerk en gospelkoor Relight. Antes zal zijn winterdecoratie verkopen. Profilazorg verkoopt leuke cadeauartikelen die door cliënten gemaakt zijn.

Er zullen verschillende gemeenteleden hun zelfgemaakte cadeauartikelen verkopen. Kinderkoor de Regenboog verloot een krat vol boodschappen. Plus Hofland verkoopt de welbekende oliebollen. Bezoekers kunnen kijken bij een workshop bloemschikken, meedoen aan de loterij van Relight en voor kinderen touwtje trekken van jeugdwerk PKN. Ook is er een boekenverkoop van La Bona Futura.

Kerstconcert Lions Club

RHOON - De Lions Club Rhoon Oude Maas houdt samen met Nolet als hoofdsponsor op zaterdag 14 december om 20.00 uur het eenentwintigste Kerstconcert. "Wij hebben enthousiaste artiesten kunnen contracteren te weten Mike Boddé, (de Rotterdammert) en Kim Hoorweg. Een muzikaal feest gegarandeerd. Met de opbrengst steunen we dit jaar 'Stichting Ambulancewens' en 'Stichting Jarige Job'." De entreeprijs voor het concert bedraagt 25 euro. Toegangsbewijzen zijn nu al verkrijgbaar bij Primera in Rhoon of via www.lions.nl/rhoon.oudemaas.

21e Bord voor Rijnmond HS

Hoogvliet - Bij Rijnmond Hoogvliet Sport zijn vrijwilligers keihard bezig met het aankleden van hun mini-stadion. De afgelopen periode hebben er verschillende ondernemers het aanbod van de club aangenomen en tegen een redelijk tarief worden er steeds meer reclameborden langs het miniveld geplaatst. Afgelopen woensdag is het 21e bord door de sponsors zelf opgehangen.

Nel vond het een leuk idee om voor haar partner die in het verleden ooit voor Rijnmond Hoogvliet Sport had gespeeld een bord te laten maken. Uniek was dat zij samen het mooie reclamebord hebben opgehangen. Rijnmond Hoogvliet Sport is blij met weer een sponsor en zij gaan proberen voor de winterstop het hele veld vol te hebben hangen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden