De Botlek nu ook in Rozenburg

Sinds oktober ontvangen inwoners van Rozenburg ook deze huis-aan-huiskrant. Dit is een gevolg van een aantal wijzigingen in huis-aan-huistitels in de regio. De Botlek Hoogvliet/ Albrandswaard wordt uitgegeven door DPG Media (voorheen De Persgroep).

Rozenburg - Jan van Dun, algemeen directeur local media van DPG Media: "De markt ontwikkelt zich zodanig en zo snel dat in veel steden en gemeenten nog slechts plaats is voor één huis-aan-huiskrant. Terwijl er soms gemeentes zijn met wel drie kranten met allemaal dezelfde problemen. Dit leidt tot allerlei bewegingen in de sector.

Sommige titels worden verkocht, andere titels worden aangekocht. Wij passen ons bestaande portfolio aan en zetten verder in op het ontwikkelen van digitale mogelijkheden. Zo kunnen lezers ons nieuws ook vinden op digitale nieuwsmedia, zoals AD.nl of indebuurt.nl."

De redactie van De Botlek zal vanaf nu ook nieuws en informatie uit Rozenburg meenemen. Wij nodigen lezers uit Rozenburg uit om hun nieuws naar de redactie te mailen naar het e-mailadres: redactie.bl@dpgmedia.nl of zelf direct op onze digitale krant te plaatsen via onze website www.hoogvlietalbrandswaard.debotlek.nl – Schrijf Mee).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden