Kort nieuws

Kerstconcert Lions Club

Rhoon - Een kerstconcert van de Lions Club Rhoon Oude Maas wordt op zaterdag 14 december om 20.00 uur gehouden in de Hervormde Kerk, Dorpsdijk Rhoon. De Lions Club Rhoon Oude Maas houdt samen met Nolet als hoofdsponsor op zaterdag 14 december het eenentwintigste Kerstconcert. "Wij hebben enthousiaste artiesten kunnen contracteren te weten Mike Boddé, (de Rotterdammert) en Kim Hoorweg. Een muzikaal feest gegarandeerd in de Hervormde Kerk in Rhoon. Zaal gaat open om 19.30 uur."

"Met de opbrengst steunen we dit jaar 'Stichting Ambulancewens' en 'Stichting Jarige Job'. Deze laatste stichting verzocht een cadeautje voor jarige kinderen, die anders geen cadeau zouden krijgen."De entreeprijs voor het concert bedraagt 25 euro. Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar bij Primera in Rhoon of www.lions.nl/rhoon.oudemaas.

Rommelmarkt

Hoogvliet - Op zaterdag 30 november is er wederom een rommelmarkt tussen 9.30 en 13.00 uur in het oude Jeugdgebouw aan de Achterweg. Op deze laatste verkoopdag in 2019 staan er ook nu weer veel spullen geëtaleerd: Van kop en schotels, glaswerk, decoratieve hebbedingetjes, cd's, boeken, elektrische apparaten tot curiosa en zelfs enig antiek.

Binnen niet al te lange tijd is het alweer Kerst. Daarom staan er weer tafels met allerlei kerstspullen die te koop zijn. Er is voor ieder wat wils. En dat voor heel schappelijke prijzen. De opbrengst is voor de diaconie van de Dorpskerk. Zij helpt er o.a. mensen mee die heel hard ondersteuning nodig hebben. Eerstvolgende verkoop is op 25 januari 2020.

Keuring voor rijbewijs

Rozenburg - Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 6 december in Careyn in 't Veerhuis, Blankenburg 5, en op 2 december bij Catharina Stichting Welzijn Ouderen, Rozemarijnstraat 42, medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 088 23 23 300. Zelf een datum plannen: www.regelzorg.nl. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 40,-. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 60,-. Houd de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 6 maanden voor deze datum.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden