Opgelet! Brug over Hartelkanaal twee weekenden afgesloten voor al het verkeer

Rotterdam - Rijkswaterstaat voert in november en december diverse reparaties en inspecties uit aan de Suurhoffbrug (A15). Daarvoor worden om en om rijstroken afgesloten, maar wordt de brug ook twee weekenden voor al het verkeer afgesloten. De Suurhoffbrug over het Hartelkanaal is van vrijdag 6 december 23.00 uur tot en met maandag 9 december 05.00 uur én van vrijdag 13 december 23.00 uur tot en met zaterdag 14 december 18.00 uur geheel afgesloten.

Rijkswaterstaat is al gestart met de werkzaamheden en daarvoor is tot en met vrijdag 13 december (05.30 uur) al één rijstrook van de A15 in de richting van Rotterdam of de Maasvlakte (inclusief toerit 9) afgesloten en is tot en met zondag 22 december één rijstrook van de Krabbeweg ter hoogte van de Suurhoffbrug dicht. Het (fiets)verkeer wordt met verkeerslichten begeleid.

De Suurhoffbrug is één van de 13 bruggen in Zuid-Holland die aangepakt wordt. Veel bruggen en tunnels stammen uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw en zijn aan groot onderhoud of vervanging toe. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden