Vocal Group Lava zoekt nieuwe leden!
Vocal Group Lava zoekt nieuwe leden! (Foto: Leander Varenkamp)

Oproepje: Vocal Group Lava zoekt twee nieuwe leden

Dit bericht is ingestuurd op www.debotlek.nl. Iedere lezer kan zelf een bericht met foto via 'Schrijf mee' op onze website zetten!

Poortugaal - "Kent u Vocal Group Lava? U weet wel, die achtkoppige, vurig enthousiaste vrouwenformatie die a-capella nummers zingt? Die groep die naast zingen ook de nummers van een performance voorziet en zo zorgt voor een lach of soms een traan?"

"Of u ons nu kent of niet, belangrijk is in elk geval dat wij u willen laten weten dat wij op zoek zijn naar 2 nieuwe leden. Er is plaats voor een lage stem en voor een midden stem. Wij hebben daarbij wel wat 'noten op onze zang', want we zoeken iemand die in ons ideale plaatje past of hier op zijn minst héél dichtbij komt. Zo vinden we het belangrijk dat ons nieuwe lid zelfstandig muziek kan instuderen (met behulp van bladmuziek en geluidsbestanden), ervaring heeft met meerstemmig zingen en 'podium vrij' is."

"Heeft u belangstelling, beschikt u over voldoende vrije tijd en kunt u wekelijks in Poortugaal of omgeving komen repeteren, neem dan contact met ons op via: info@vocalgrouplava.nl. Mocht u denken: “Poortugaal is best ver weg…” weet dan dat de vrouwen van Vocal Group Lava uit alle hoeken van de regio Rijnmond komen en dat carpoolen wellicht best een optie is! Meer zien en horen van Vocal Group Lava dan kunt u van alles over ons te weten komen op: www.vocalgrouplava.nl."

Meer berichten