Kort nieuws

Kerstmarkt Adventskerk

Rozenburg - Sinterklaas en zijn pieten zijn straks nog maar net vertrokken of in Rozenburg wordt alweer de jaarlijkse kerstmarkt met rommelmarkt. Deze wordt gehouden op zaterdag 7 december van 9.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze kerstmarkt kunnen bezoekers meedoen aan diverse activiteiten, zoals bijvoorbeeld het rad van avontuur of inschrijven op de intekenlijsten. Ook Is er van alles te koop. Speelgoed, boeken, kleding en nog een groot assortiment andere spullen. Maar zoals ieder jaar zal deze dag in het teken staan van Kerst met een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Hier kun u de kerstsfeer opsnuiven en zijn er onder andere volop diverse kerststukjes te koop. Deze kerstmarkt zal binnen in de kerk worden gehouden. Dit alles zal plaatsvinden in de Adventskerk aan de Laan van Nieuw Blankenburg in Rozenburg (tegen over de brandweerkazerne).

Kerstconcert met samenzang

Hoogvliet - Op zondag 15 december wordt het kerstconcert met samenzang georganiseerd. Medewerking wordt verleend door het christelijk gemengd koor Rejoice onder leiding van Ingrid Luijten begeleiding Vincent van Dam, het Popkoor 'That's It' onder leiding van Elise Polman begeleiding Evelijn Makkus, de fluitgroep LÉstate en de violist Stan Snijder. Zij verzorgen een sfeervol kerstprogramma hetgeen wordt afgewisseld met samenzang van bekende kerstliederen. De organist Hugo van Dalen begeleidt de samenzang. De leiding is in handen van Arnold van der Heijde. Locatie: Dorpskerk, Achterweg 10 in Hoogvliet. Aanvang is om 14.00 uur (13.30 uur kerk open), toegang is gratis.

Volle bak bij 'La Bona-Bios'

Albrandswaard - Afgelopen zaterdag 30 november was de grote zaal in de Brinkhoeve omgetoverd tot een ware bioscoopzaal. In een uitpuilende zaal vertolkte Harmonieorkest 'La Bona Futura' vanuit de 'orkestbak', wereldberoemde filmmuziek uit binnen- en buitenland, wat met filmfragmenten op een megascherm werd ondersteund. Het programma was zowel luchtig als spannend en ontroerend. Er werd gelachen en een traantje weggepinkt. La Bona Futura kijkt terug op een geslaagd concert.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden