Drie weken overdekt schaatsplezier in Rozenburg.
Drie weken overdekt schaatsplezier in Rozenburg.

Rozenburg: Drie weken overdekt schaatsplezier

Op 14 december om 12.00 uur opent de Rozenburgse ijsbaan "Rozenburg On(w)ijs" voor de zesde keer haar deuren door organisator Mikado Services, Peter Rijnsdorp.

Rozenburg - Mede door de Stichting Rozenburg Bloeit, Bewonerinitiatief, sponsoren en ijsvrienden kan deze ijsbaan worden gerealiseerd. De organisatie door Mikado Services met vele vrijwilligers kijken er weer naar uit om jong en oud te ontvangen om met elkaar er super gezellige drie weken van te maken. De locatie van deze ijsbaan is aan de Jan van Goyenstraat 1 op het plein achter de molen.

De eerste week van de schaatsbaan komen de scholen tijdens schooltijd schaatsen en daarna vanaf 15.15 uur is het vrij schaatsen met in de eerste week voor de avond een speciale actie van 16 december tot en met 19 december van 18.00 tot 21.00 de goedkope snoeperkaarten voor € 2,50 om te schaatsen. "Met trots kunnen wij ook zeggen dat onze Koek en Zopie voor lage prijzen verkocht worden. Zo betaald u bijvoorbeeld voor een lekkere chocolademelk met slagroom slechts € 1,50. Al onze openingstijden en prijzen staan vermeld op onze site www.rozenburgonwijs.nl."

Tijdens deze drie weken komen er in de weekenden diverse optredens voorbij onder andere op 16 december het afscheidsoptreden van coverband Daizy Bell, op de zondagen DJ Mennes, op zaterdagen 21 en 28 december Ab Djenga , zaterdag 4 januari The Vintage Brothers en als afsluiter op zondag 5 januari 2020 Andrea Hazes en Ab Djenga. Tevens zijn er gratis kinderbingo's op 18, 23, 27, 30 december 2019 en 3 januari 2020.

"Wij kijken er naar uit om bezoekers uit de regio te ontvangen en hen ook dit schaatsplezier mee te laten maken."

Voor meer informatie kijkt op www.rozenburgonwijs.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden