Kort nieuws

Winterstop Leercentrum bibliotheek

Hoogvliet - In verband met de feestdagen is het leercentrum van Bibliotheek Hoogvliet gesloten van 20 december tot 5 januari. Na een korte rustperiode staan de vrijwilligers weer klaar om bezoekers verder te helpen met de reis door de digitale wereld. In de vestiging Hoogvliet kunt u instromen bij de workshop "kennismaken met internet en email met Klik & Tik. Deelnemers werken zelfstandig met behulp van filmpjes en oefeningen op www.oefenen.nl, onder begeleiding van vrijwilligers. Wanneer: Elke maandagochtend 10.00 – 12.00. Kosten: Gratis. Werkboek: €10.

Kerstmarkt in de Dorpskerk

Hoogvliet - Ook dit jaar wordt er weer een Kerstmarkt georganiseerd in de Dorpskerk van Hoogvliet aan de Achterweg. De Protestantse Gemeente Hoogvliet nodigt iedereen uit op 13 december van 15.00 tot 20.00 uur. In de kerkzaal kunnen bezoekers genieten van allerlei lekkers. Daarnaast worden er kerststukjes en kaarten te koop aangeboden en allerlei dingen die de feestdagen een gezellig aanzien geven. In de kerkzaal wordt ook muziek ten gehore gebracht en is er samenzang. Tevens is er een grote loterij waar mooie prijzen mee te winnen zijn. De opbrengst komt ten goede aan Mercy Ships.

Kerstmarkt

Rozenburg - Zoals elk jaar houdt de St. Jozef kerk in Rozenburg een kerstmarkt. Dit jaar zal die plaats vinden op zaterdag 14 december van 10:00 tot 14:00 uur in de kerkruimte in basisschool de Rozenhorst, Jan Tooropstraat 3-5. Er zijn mooie tweedehands kerstspullen, prachtig glaswerk, grabbelton en kerststukjes te koop. "Ook hebben we twee zelf gemaakte kerst decoraties, die u middels inschrijving kunt winnen. Ook zijn er twee levensmiddelenmanden te winnen. Het Rad zal weer draaien met ook nu weer geweldige prijzen, voor elk wat wils. Onder het genot van een kopje thee/koffie kunnen bezoekers genieten van oliebollen, gebakken door een echte bakker, cake en quiche. Met op de achtergrond kerstmuziek, dat weer verzorgd word door Martin. Er zijn ook mooie zelfgemaakte kaarten te koop en er zal voor de kinderen gelegenheid zijn om zelf kerstkaarten te maken. Om ongeveer 13.30 uur is de grote loterij plaatsvinden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden