Ga op avontuur met Stinkie Hond.
Ga op avontuur met Stinkie Hond.

Stinkie Hond (2+) in bibliotheek Hoogvliet

Gaten graven? Daar is Stinkie de Hond het allerbeste in. Ga je mee op avontuur?  In het prentenboek van het jaar 2020 Moppereend van Joyce Dunbar en Petr Horacek, ontmoet Eend Hond die een gat graaft. En gaten graven? Daar is Stinkie de Hond, de hond van Charlotte, het allerbeste in! 

Hoogvliet - Poppentheater De Vliegende Koffer neemt je mee op avontuur in Stinkie Hond, een grappige voorstelling waarin veel te zien en te horen is. Na de voorstelling hebben de bezoekers kans om Charlotte en Stinkie de Hond te ontmoeten.
Datum: 22 januari 2020
Tijd: 14:30 - 15:15
Toegang: gratis voor bibliotheekleden*, €2,50 voor niet-leden

Aanmelden: via de website of aan de balie van de bibliotheek

"Wist je dat je tot je 18e gratis lid kan worden van Bibliotheek Rotterdam? Als je lid wordt krijg je korting op diverse activiteiten. Website: https://www.bibliotheek.rotterdam.nl/. Facebook: https://www.facebook.com/debibliotheekhoogvliet/. Bibliotheek Rotterdam is er voor álle Rotterdammers: een neutrale, toegankelijke plek met een schat aan actuele en betrouwbare informatie. Wij helpen Rotterdammers bewust, actief en kritisch deel te nemen aan de samenleving. Maar de bibliotheek is meer dan een plek om je te ontwikkelen: ook voor ontdekking, ontmoeting en ontspanning kun je bij ons terecht."

Meer berichten