Foto: Xue Guangjian (Pexels)

Win kaarten voor après-ski festijn

Albrandswaard - Op 8 februari 2020 vindt de eerste editie plaats van het Albrandswinter Festival. Een absolute primeur waarbij bekende DJ’s, heerlijke foodtrucks en een winters festivaldecor het Park van Rhoon voor één dag omtoveren in een knotsgek après-ski festijn.

Albrandswaard - Binnen één minuut waren de eerste 500 Early Bird kaarten voor het winterfestival verkocht. Met nog 6 weken te gaan zijn er nog maar een klein aantal kaarten te koop. De line-up met après-ski, dance, house en urban is bekend gemaakt met DJ’s als The Partysquad, Diaz & Bruno, Otto Wunderbar en het Foute Skipakken Team. Er zijn verschillende foodtrucks op het terrein aanwezig om iedereen van 14.00 tot 23.00 uur van energie te voorzien. Solfood heeft Oostenrijkse Flammkuchen en broodjes met carpaccio. Ook ‘Man met Friet’ en Rollen Genieten zijn van de partij met hotdogs, hamburgers en vega-burgers.

Outfit
Er is geen verplichte dresscode maar het is winter, dus foute skipakken, onesies, mutsen en kekke sjaals worden gewaardeerd, want er wordt een prijs uitgeloofd voor de gekste en leukste outfit. Met maar liefst drie area’s is er voor ieder wat wils: er is een grote feesttent, een Parasoltent en een Almhut met een Silent Disco. En de echte durfal kan meedoen met de Snowboard Challenge! Wil je liever even uitrusten en bijkomen? Dan kun je lekker chillen en jezelf opwarmen voor de vuurkorven bij de lounge area.

Win kaarten!
Speciaal voor de lezers van De Botlek worden 2 toegangskaarten ter beschikking gesteld. Je maakt kans op deze kaarten door een foto te mailen naar de redactie in je tofste, foute wièènterfestival outfit; redactie.bl@dpgmedia.nl.

Meer berichten