Kort nieuws

Pinball museum bij Steevast

ALBRANDSWAARD - De oprichter en eigenaar van het Rotterdamse Dutch Pinball Museum, Gerard van der Sanden is zondag 19 januari te gast in het familie/info programma 'Steevast op Zondag' bij van RTV Albrandswaard. Het in 2015 opgerichte museum herbergt een groot aantal speel en flipperkasten voor de liefhebbers van speelautomaten. Met hem praten radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius van 13.00-14.00 (tweede uur ) over deze leuke bezigheid in het museum voor jong en oud. Een 'Pinball Adventure' is de insteek van het gesprek in deze uitzending.

In het eerste ( 12.00-13.00) uur is er aandacht voor de actualiteit en nieuwtjesuit de regio Luisteren naar het programma is mogelijk via het internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz.99.0 en (tv) 28+ analoog en 12 digitaal(Caiway) Herhaling van het programma zondagavond van 22.00 - 24.00 uur.

Gast voor de volgende week: Meike Wiegeraad - Onafhankelijke cliëntondersteuner Albrandswaard vanuit de organisatie MEE, een breed zorggebied op velerlei vlakken.

Albeda reikt Edubadges uit

Rotterdam - Zes Albeda-studenten ontvingen donderdag hun eerste Edubadges. Dit zijn digitale badges die aantonen dat de ontvanger over bepaalde kennis of vaardigheden beschikt. Studenten kunnen deze badges op hun LinkedIn-profiel of cv zetten om te laten zien wat ze tijdens hun studie aan extra's hebben gedaan om hun skills te ontwikkelen. Albeda heeft gekozen om de badges te koppelen aan 21ste eeuwse vaardigheden. De eerste badges op het gebied van 'samenwerken' en 'communiceren' zijn uitgereikt tijdens een event van Albeda Next op de Baljuwstraat in Rotterdam door Gyzlene Kramer-Zeroual, programmamanager Strategie en Externe Betrekkingen bij Albeda. Gyzlene gaf aan trots te zijn op de studenten. Mike, Iylaf, Cinque, Mika, Rodneelys en Nikita ontvingen de badges voor hun betrokkenheid bij de organisatie van diverse events voor Albeda Next. Tijdens zo'n event vinden voor studenten van een bepaalde locatie inspiratietalks, een netwerklunch en workshops plaats over bijvoorbeeld netwerken, ondernemersvaardigheden of creativiteit.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden