Heeft u iets over voor onderzoek naar hersenaandoeningen, geef dan aan de collectant tijdens de collecteweek van de Hersenstichting 27 januari t/m 1 februari of collecteer zelf mee...
Heeft u iets over voor onderzoek naar hersenaandoeningen, geef dan aan de collectant tijdens de collecteweek van de Hersenstichting 27 januari t/m 1 februari of collecteer zelf mee... (Foto: Hersenstichting)

Hersenstichting collecteert; helpt u ook een uurtje?

Eind januari is de Hersenstichting traditiegetrouw het eerste goede doel dat collecteert. De collecteweek loopt van 27 januari t/m 1 februari. Er wordt geld opgehaald voor behandeling van en onderzoek naar hersenaandoeningen. Collecteert u ook een uurtje mee? Uw steun is van harte welkom.

Albrandswaard – Wist u dat één op de vier mensen een hersenaandoening heeft? Denk hierbij bijvoorbeeld aan Alzheimer/dementie, ADHD, Autisme, ALS, depressie, epilepsie, migraine, MS en Parkinson. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z'n kop. Doordat de hersenen zo complex en belangrijk zijn, kan het grote gevolgen hebben als er iets misgaat. Vrijwel iedereen krijgt ooit, zelf of in zijn omgeving, te maken met een hersenaandoening. Voor onderzoek en behandeling is geld nodig. Helaas merkt de Hersenstichting dat het steeds lastiger wordt om collectanten te vinden. Heeft u misschien een uurtje om te collecteren, neem dan contact op met Saskia Monna, organisator in Poortugaal of Sandra Kos, organisator in Rhoon via nederlofmonna@box.nl. Hartelijk dank namens de Hersenstichting.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden