Blue Monday…? Of Happy Monday!

20 Januari staat Blue Monday voor de deur. Dit is de maandag van de laatste volle week van Januari. De dag waarop veel mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn, vakanties nog ver weg lijken en de dagen nog kort en donker zijn. En de maandag is voor veel mensen ook nog eens de eerste dag van hun werkweek. 

Poortugaal – Maar dit keer wordt de meest deprimerende dag van het jaar, omgetoverd tot de start van een mooie week vol focus, kracht en inspiratie.

Happy Week!

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 januari is Jolanda Veludo van PeopleProof in Poortugaal één van de ruim 30 Big Five for Life coaches die helpen om 10.000 exemplaren van het boek The Why Café door heel Nederland te verspreiden. Hiermee heeft Blue Monday geen schijn van kans meer.

Inspiratie

Het prachtige boek The Why Café gaat over een verdwaalde, eenzame reiziger die per toeval bij een café terechtkomt. In het café ontspinnen zich bijzondere gesprekken die een inspirerende wending hebben op het gestreste leven van de reiziger. Het boek is geschreven door bestsellerauteur John Strelecky. Zijn boeken staan wereldwijd al jarenlang in de top 5 van bestsellers. Als je weet wat jouw Big Five for Life is, geeft dat richting en kies je voor een gelukkiger leven, waarbij je zelf de regie voert. Als je dat interessant vindt, is dit een kans en kun je het boek gratis afhalen.

Afhalen

Het boek The Why Café is af te halen bij coach & trainer Jolanda Veludo van PeopleProof, onder meer gecertificeerd voor Big Five for Life. "Als je een mailtje stuurt kunnen we een tijd en locatie afspreken waar je het boek af kunt halen. Behalve op vrijdag zal dat veelal 's avonds zijn. Ik zie je berichtje graag via info@peopleproof.nl om aan jou een boek weg te mogen geven! Deze actie wordt geïnitieerd door de overkoepelende coachingsorganisatie Big Five for Life™."

Meer berichten