Burendag op kinderboerderij De Oedenstee

Op zaterdag 25 januari organiseert kinderboerderij De Oedenstee van Natuurstad een gezellige burenmiddag van 10.00 tot 16.00 uur. Om 11.00 en 14.00 is er een speciale rondleiding over de kinderboerderij door de dierenverzorgers. Voor alle bezoekers is kopje thee of koffie met wat lekkers. Speciaal voor kinderen is er een kleurwedstrijd met als hoofdprijs een kinderfeestje op De Oedenstee!

Over De Oedenstee

Kinderboerderij De Oedenstee in Hoogvliet wordt al sinds 1972 bezocht door jong en oud. De kinderboerderij is 364 dagen per jaar geopend van 08:30 tot 16:30. Koeien, ezels, geiten, konijnen en nog meer: je kunt met al deze dieren kennismaken op de kinderenboerderij. Een bezoekje aan de kinderboerderij is niet alleen recreatief, het is ook een leerzaam uitje. Overal op de boerderij vind je informatiebordjes met leuke feitjes over de dieren. De Oedenstee verzorgt lessen voor het basisonderwijs en ook de BSO en kinderdagverblijf zijn vaste gasten van de kinderboerderij.

Op De Oedenstee werken diverse vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om mee te helpen op de kinderboerderij? Kom langs op Burendag voor meer informatie! Kinderboerderij De Oedenstee, Marthalaan 46, 3194 EH Hoogvliet

Over Natuurstad

Stichting Natuurstad Rotterdam stimuleert duurzaam denken en handelen door middel van recreatie en educatie. Op onze 8 bijzondere kinderboerderijen en 14 inspirerende (school)tuinen ontdekken en leren bezoekers, jong en oud, alles over de natuur, het milieu en duurzaamheid. Op onze 25 hectare groen, verspreid over de hele stad, bereiken de bijna 100 medewerkers en nog eens 100 vrijwilligers jaarlijks ruim 1.000.000 bezoekers en 50.000 leerlingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden