Foto: Martijn van Ackooij

Julianaschool start met instroomgroep

Dit bericht is ingestuurd op www.debotlek.nl. Iedere lezer kan zelf een bericht met foto via 'Schrijf mee' op onze website zetten!

Rhoon - 'Zie je ze al zitten? Met zijn zessen in de kring samen met de juf. Apetrots en al heel groot, want zij mogen naar school. Hoe fijn is het dan om lekker rustig te beginnen in een kleine en veilige groep. De zogenaamde instroomgroep op de Julianaschool.

Vanaf 1 maart start de Julianaschool de instroomgroep. Directeur Martijn van Ackooij en adjunct Astrid Poot vertellen: "Doordat we veel aanmeldingen hebben en kleine kleutergroepen willen houden was deze keuze nodig. Er moet veel tijd zijn en aandacht gegeven worden aan de net vier jaar geworden kinderen. Kinderen moeten nog wennen aan de regeltjes en afspraken die horen bij het spelen, werken en leren op school. Want, wanneer mag je naar de wc? Wat moet je doen als je heel graag iets wilt zeggen of vragen? Hoe gaat dat in de hoeken?"

De instroomgroep start met 6 leerlingen op maandag 2 maart en zal aan het einde van het schooljaar 17 leerlingen hebben. We hebben nog ruimte dus van harte welkom om kennis te maken met onze mooie veilige dorpsschool in Rhoon, waar uw kind centraal staat.'

Meer berichten