De DuoFiets is officieel overgedragen van Esperanza aan Stichting Welzijn Albrandswaard, Trudy en Tjeerd proostten hierop
De DuoFiets is officieel overgedragen van Esperanza aan Stichting Welzijn Albrandswaard, Trudy en Tjeerd proostten hierop (Foto: Yvonne Schults)

Feestelijke overname DuoFiets door SWA

Op 14 januari verzamelden 20 betrokkenen zich in Het Lokaal (eerst JCA) voor de overdracht van de DuoFiets. Deze is in 2019 aangeschaft door Esperanza om minder mobiele mensen te laten genieten van een fietstochtje met trapondersteuning.

Albrandswaard - Na ondertekening van een document werd de fiets officieel overgedragen van Trudy Buis (Esperanza) aan Tjeerd van Rossen (Stichting Welzijn Albrandswaard). Els van Gemert (Stitch Bitch) overhandigde een warme plaid voor de passagiers. Daarna proosten de aanwezigen en werden ervaringen gedeeld. Mooie verhalen over blije passagiers en fietsmaatjes passeerden de revue, net als tips over juist gebruik van de fiets door leverancier Arie-Willem (Stout Fietsen). De DuoFiets staat bij Het Lokaal en is te leen voor iedereen die zin heeft in een ritje, maar niet meer alleen durft of kan fietsen. Er kan een fietsmaatje mee of men krijgt een korte instructie en kan zelf als tweetal op weg. Reserveren via SWA, 010-5018322. Onderweg krijgt men gratis koffie/thee bij Buytenhof of Tasman op vertoon van een bon.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden