De Muziekmiddagen voor Senioren werden in 2019 zeer goed bezocht. Ook in 2020 zullen er weer diverse middagen worden georganiseerd, te beginnen op woensdagmiddag 29 januari
De Muziekmiddagen voor Senioren werden in 2019 zeer goed bezocht. Ook in 2020 zullen er weer diverse middagen worden georganiseerd, te beginnen op woensdagmiddag 29 januari (Foto: Henk Groenenboom)

Blueszanger Robert en Countryduo Mick en Grace

Op woensdagmiddag 29 januari is het weer zover, de eerste Muziekmiddag voor Senioren van 2020. Ook voor dit jaar is weer groen licht gegeven wat betreft de organisatie van een aantal muziekmiddagen voor senioren dankzij de goede opkomsten in 2019.

Door Yvonne Schults

Hoogvliet - Het afgelopen jaar organiseerden Henk Groenenboom en zijn team diverse middagen waarbij steeds wisselende zangers, zangeressen en bands optraden samen met vaste waarde "The Main Team". Steevast zat de zaal stampvol en gingen de voetjes van de vloer. Regelmatig moesten extra stoelen worden aangesleept vanwege de grote opkomst.

Wie komen er nu dan?

Op 29 januari zijn de muzikale gasten de Hoogvlietse blueszanger "Robert" en het zangduo "Mick & Grace", die met hun repertoire meer de kant van de Country & Western op gaan. Alle zangers zullen worden begeleid door de Rock & Roll formatie "The Main Team". Naast de senioren zijn uiteraard ook andere belangstellenden van harte welkom in Partycentrum Flamingo. Ook dit jaar is weer subsidie toegezegd door de gemeente Rotterdam, afdeling Cultuur, waardoor de entreeprijs laag kan blijven, namelijk € 3,00 per persoon. U hoeft vooraf niet te reserveren, de toegangsprijs kan diezelfde middag aan de kassa worden voldaan. In verband met de te verwachten belangstelling zal de zaal al om 13.15 uur open gaan, zodat iedereen een goed plekje kan vinden. Het feest begint om 14.00 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn.

Waar en hoe komt u daar?

Partycentrum Flamingo is gevestigd aan de Lengweg 150 in Hoogvliet, waar veel gratis parkeerruimte voor de deur en rondom het partycentrum is. Wilt u met het Openbaar Vervoer komen, dan is metrostation Zalmplaat 500 meter van de Flamingo vandaan en de RET-bushalte direct voor de deur. U bent van harte welkom om te komen genieten van muziek, een drankje en misschien zelfs een dansje te wagen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden