Panfluitiste Noortje van Middelkoop is te gast tijdens het jubileumoptreden van koor Rejoice 21 maart, naast Hendrie Westra (marimba) en Vincent van Dam (piano en orgel). De toegang is gratis.
Panfluitiste Noortje van Middelkoop is te gast tijdens het jubileumoptreden van koor Rejoice 21 maart, naast Hendrie Westra (marimba) en Vincent van Dam (piano en orgel). De toegang is gratis. (Foto: Cees Kerstens)

Christelijk koor Rejoice deelt dertig jaar lief en leed

Er is een mijlpaal bereikt bij Christelijk gemengd koor Rejoice uit Hoogvliet. Op 22 januari bestonden ze maar liefst 30 jaar. Zo'n bijzondere gebeurtenis moet natuurlijk worden gevierd. In de eredienst in de Dorpskerk van Hoogvliet op 26 januari 2020 wordt hier uitgebreid bij stilgestaan. Aanvang 10.00 uur.

Hoogvliet - Er is dan ook een speciaal optreden van trompettist Dick Opmeer. Daarnaast zal op 21 maart 2020 een groots concert worden gegeven in de Dorpskerk. Dit concert vormt het hoogtepunt van het jubileumjaar. Aan deze bijzondere avond, die om 20.00 uur begint, werken Noortje van Middelkoop (panfluit), Hendrie Westra (marimba) en Vincent van Dam (piano en orgel) mee. De algehele leiding is in handen van Ingrid Luijten-Poort. De deuren van de kerk gaan 19.30 uur open. Het concert is gratis toegankelijk en duurt zo'n 1,5 uur. De opening zal worden verzorgd door voorzitter Aad Hoogerwerf. Naast de liederen die Rejoice zelf ten gehore brengt, zijn er 4 muzikale intermezzo's en meerdere samenzangen. Ook wordt een gedicht voorgedragen door Carin Langbroek. Er is geen pauze, na afloop bent u welkom voor een hapje/drankje op eigen kosten. Rejoice hoopt veel gasten te mogen begroeten deze avond.

Meer berichten