In januari en februari zamelt de Protestantse Gemeente Poortugaal voedsel, babyspullen en speelgoed in, doet u ook mee?
In januari en februari zamelt de Protestantse Gemeente Poortugaal voedsel, babyspullen en speelgoed in, doet u ook mee? (Foto: Website Stichting Babyspullen)

Doneer voedsel, baby-spullen of speelgoed

De protestantse gemeente Poortugaal geeft invulling aan hun 'diaconale jaar' door tal van activiteiten te organiseren voor mensen dichtbij en ver, die het moeilijk hebben. Deze maand zamelen zij houdbare levensmiddelen in voor de Voedselbank.

Poortugaal - Ook zamelt de kerk vanaf nu babyspullen in voor Stichting Babyspullen en speelgoed voor Stichting Speelgoedbank Rotterdam. Deze stichtingen zorgen dat het voedsel, de babyspullen en het speelgoed terecht komt bij mensen in onze regio die het hard nodig hebben. Wilt u ook houdbare levensmiddelen, babyspullen of speelgoed willen doneren, dan kan dat elke zondag in januari in de Dorpskerk aan de Groene Kruisweg, voor of na de dienst. Inleveren van spullen kan ook 29 januari tussen 13.00 en 15.00 uur in Gebouw De Haven, Emmastraat 9. Ingezameld worden houdbare levensmiddelen in blik, pot of doos, buiten de koeling te bewaren en babyspullen: kruiken, dekens, kraamboxen, ongebruikte speentjes, flesjes, crèmes (originele verpakking), kleding, hydrofiele doeken, spuugdoekjes, enz. en speelgoed schoon, heel en veilig. Mochten deze data u niet schikken, mail dan naar diaconie@pgpoortugaal.nl om het te laten ophalen.

Meer berichten