Video's Roel van Deursen

VIDEO: Nieuwbouw Verpleeghuis Breede Vliet

Op de plek van het voormalige verpleeghuis Breede Vliet wordt een modern nieuw verpleeghuis met kleinschalige woon-zorggroepen gebouwd. Dit huis van de toekomst wordt een prettig thuis voor 180 ouderen, die liefdevolle en deskundige zorg en ondersteuning nodig hebben. De nieuwbouw wordt van alle gemakken voorzien zodat het een prettige plek is om te wonen én te werken. Roel van Deursen nam een kijkje.

Hoogvliet - De uitgangspunten voor het ontwerp zijn met name een huiselijke en veilige omgeving in een kleinschalige woonomgeving, omkeerbaar bouwen, healing environment, toepassing van zorginnovaties en aandacht voor duurzaamheid.

Op dinsdag 21 januari zou het volgens de weersvoorspelling zonnig worden maar het bleef helaas de gehele dag grijs. Na de openingsvideo van 18 december is dit deel 2 in de serie 'Voortgang van de Bouw Breede Vliet'. "Bedoeling is dat ik elke maand een kijkje neem en de bouw volg d.m.v. videoverslagen tot de oplevering en openstelling." Tekst, foto's en video door videograaf Roel van Deursen.  

Meer berichten