Video's Roel van Deursen

VIDEO: AlbrandsWinterfestival in Park van Rhoon

De allereerste editie van het 'Albrands' Winterfestival vond op 8 februari plaats. Een absolute primeur waarbij bekende deejays, heerlijke foodtrucks en een winters festivaldecor het park van Rhoon voor één dag omtoverden in een knotsgek après-ski festijn. Hoewel muziekfestivals normaliter in de zomer plaatsvinden, pakten de organisatoren van het Albrands' Winterfestival het anders aan. Roel nam een kijkje bij de voorbereidingen.

Rhoon - De zomerse festival vibes maakten plaats voor winterwonderland taferelen en de zomerse outfits werden ingeruild voor warme, bij voorkeur ietwat foute ski-kledij. Een goede line-up, de beste food-trucks en een berg winterpret maakten de gezelligheid compleet. Je kon jezelf in je mooiste skipak hijsen, een kekke wintermuts op doen en meegalmen op foute après-ski nummers, maar ook lekkere house deuntjes.

De muziekgenres bestonden uit skihut, urban en house. Voor ieder wat wils, wat ook gold voor het eten. Een lekker patatje of hamburger, maar net zo goed heerlijke winterse poffertjes om je vingers bij af te likken. Niet eerder heeft er een winters muziekfestival plaatsgevonden in Albrandswaard en met dit evenement heeft de gemeente een primeur in de regio. De organisatie achter het festival was er klaar voor en na 8 februari zal het alom bekend zijn: 'Overwinteren doe je op Rhoon'. Foto's, video en tekst: Roel van Deursen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden