Siloam en Westerstein worden opgefleurd met de NLDoet-actie in maart.
Siloam en Westerstein worden opgefleurd met de NLDoet-actie in maart. (Foto: Jeannette Schols)

Help mee om locatie Siloam op te fleuren

Op vrijdag 13 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 16e keer NLdoet in het hele Koninkrijk. Zo ook Lelie zorggroep locatie Siloam. Zij gaan wandelen met bewoners en daarnaast het balkon en de terrassen voorzien van fleurig planten als klus. "Indien relevant: Heeft u nog bruikbare potten voor onze terras/tuin of op het balkon die u niet meer gebruikt dan zijn ze van harte welkom in Siloam."

Hoogvliet - Lelie zorggroep locatie Siloam is blij met alle hulp in de tuin. "Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl. https://www.nldoet.nl/klus/opfleuren-de-breedste-zin-het-voorjaar
Op onze locatie Westerstein is er ook een klus, deze klus heeft bijna genoeg aanmeldingen. https://www.nldoet.nl/klus/high-tea-bingo-met-fleurig-randje. Mocht u nog bingoprijsjes over hebben, dan zijn ze van harte welkom. Hier komen medewerkers van het bedrijf TIP helpen en een moeder met haar dochter. Mooi te zien dat medewerkers zo iets samen ondernemen."

Trots
Het Oranje Fonds organiseert NLdoet in 2020 voor de 16e keer. Tijdens de editie van 2019 zijn duizenden klussen geklaard. Peter Douwes, directeur Oranje Fonds: "Verenigingen en stichtingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Maar het werven kost vaak veel tijd. NLdoet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar zo'n 350.000 Nederlanders bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet. Tijdens deze twee dagen maken we met z'n allen het verschil in Nederland."

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar steunde het met € 31 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. De Nationale Postcode Loterij is partner van NLdoet.  Het Oranje Fonds wordt verder o.a. gesteund door De Nederlandse Loterij en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden